Wat doe ik?

Mental coaching voor mens & dier

 

… nou puinruimen!!! Hahahaha
Oei dat klinkt best negatief, maar zo is het zeker niet bedoeld!
Ik vind het heerlijk als ik inzicht kan geven in jezelf, rust voor je kan creëren, het overzichtelijk kan maken voor je, je kan helpen beter te begrijpen wat er gebeurt en een betere verbinding tot stand kan brengen met jezelf en/of je paard. Soms zien we door alle bomen het bos niet meer en weet je van gekkigheid niet meer waar je nou moet beginnen met veranderen. Je weet dat je hier niet meer wilt zijn, maar weet eigenlijk ook niet waar je heen wilt. Maar wat nu?

In mijn ogen is er voor elke situatie wel een oplossing te vinden, het enige wat je hoeft te doen hiervoor is bewust durven kijken. Bewust? Uhm… Ja bewust! Bewust naar jezelf en naar de mogelijk- en onmogelijkheden. Met een helicopterview zien wat er nou eigenlijk echt gebeurt in een situatie en wat je er aan kunt doen om het zo haalbaar mogelijk op te lossen.

Vanuit mijn aard ben ik mij altijd erg bewust van gedrag(ingen), emotie en energie. Zie snel wat er aan de hand is en hoe iemand zich echt voelt! Voor mij maakt het niet heel veel verschil of het om mensen of om dieren gaat. Vanuit dit inzicht help ik graag mens en dier naar meer balans en verbinding. Verbinding met zichzelf, met elkaar en met de omgeving.

Meer weten over mijn achtergrond?

Login

Lost your password?